Première film “Met respect voor het verleden en een blik vooruit”

26 mei 2024

Op zaterdagmiddag 25 mei was de première van de film “Met respect voor het verleden en een blik vooruit” voor leden en genodigden in Pathé. Ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van de vereniging heeft het bestuur besloten om, naast de uitgave van een jubileummagazine, een film te maken over 100 jaar Ede. Het heeft de makers Ben Kolster, André Hartgers en Joop Topma met historische ondersteuning van Patty Gonggrijp zeer veel tijd gekost maar het resultaat mag er wezen.

De gasten werden verwelkomt door de gastvrouwen Corry Davans en Jetty Smit en in afwachting van het begin van de film kon men koffie, thee en een gebakje nuttigen.

Ben Kolster leidde de film in door middel van interviews met de makers, Simon van de Pol en wethouder Karin Bijl.

Na afloop sprak Simon van de Pol een dankwoord uit aan de makers van de film en overhandigde hij aan Karin Bijl een exemplaar van het jubileummagazine.

De premier was goed bezocht en na afloop onder het genot van een hapje en drankje spraken de aanwezigen vol lof over de film.

Bert Vos heeft door middel van een fotorapportage, waarvan u reeds enkele foto’s heeft gezien, de première vastgelegd welke u via deze link https://myalbum.com/album/4Xm2TQVgad9m kunt bekijken.

Misschien ook leuk…

Jubileummagazine

Jubileummagazine

Afgelopen zaterdag 20 april is het jubileummagazine ter gelegenheid van 100 jaar Vereniging Oud Ede gepresenteerd....