Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '\public_styles' not found or invalid function name in /home/ede/domains/oudede.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307

Algemene Ledenvergadering 22 september

4 oktober 2021

.Woensdag 22 september heeft de extra Algemene Ledenvergadering (ALV) plaatsgevonden.
Voor de pauze was het enig agendapunt de statutenwijziging. Deze is om meerdere redenen noodzakelijk, met als kernwoorden: actualiseren in verband met huidige wetgeving en jurisprudentie zoals de WBTR (Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen), digitalisering en aanscherping van onze doelstelling om in formele procedures belanghebbende te kunnen zijn. Na een korte toelichting door Simon van de Pol is de statutenwijziging zonder tegenstem aangenomen.

Er is een tweede ALV is noodzakelijk omdat in de eerste ronde geen 2/3e van alle leden aanwezig waren.
Deze ALV vindt plaats op 18 oktober 2021 vanaf 17.00 uur, wederom op de tweede verdieping van Cultura.

Tevens is door Simon van de Pol van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat ontwikkelingen die in de afgelopen periode hebben plaatsgevonden toe te licht.

Na de pauze met wat hapjes en drankjes heeft Ron Reitsma een presentatie geven met als titel: “Kriskras door de gemeente Ede in oude foto’s”. Dit was bijzonder boeiend en daarnaast leerzaam om te weten wat er met de op maat gezaagde blokken Maulbronner zandsteen voor het Kröller-Müller museum is gebeurd.

 

Misschien ook leuk…

Vraag van de week.

Vraag van de week.

 Wie herkent deze villa? Dit is een glasnegatief waarschijnlijk uit het begin van de vorige eeuw. Uw antwoorden graag...

UIT D’ OUDE DOOS.

UIT D’ OUDE DOOS.

EDES NIEUWSBLAD 11/07/1987 H.J. NIJENHUIS [VERZ. NIJDAM] OPLICHTING Hotel Buitenzorg aan de Amsterdamseweg in Ede was...

Oud Ede Verbeeld

Oud Ede Verbeeld

Expositie in Kernhem van markante Edese panden in de weekeinden van zaterdag16 juli tot en met zondag 31 juli....

X