Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '\public_styles' not found or invalid function name in /home/ede/domains/oudede.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307

Historisch Museum Ede. Vacatures voor Secretaris, Penningmeester en Coördinator Educatie.

21 oktober 2021

Het “ Historisch Museum Ede” (HME) stelt jaarlijks meerdere tentoonstellingen samen en ontwikkelt educatieve projecten. Dat wordt gedaan met een bestuur, een parttime medewerker en ruim 30 vrijwilligers.
HME is kernpartner bij Cultura Erfgoed, waarin diverse erfgoedinstellingen in Ede nauw samenwerken op het gebied van kennis delen, educatie en presentatie. Een speciale band hebben we met de Vereniging Oud Ede (VOE), de eigenaar van de collectie.

Wegens statutair aftreden zijn we op zoek naar een secretaris en penningmeester van het bestuur. Interesse, klik op deze link voor meer informatie.

Ook zijn we op zoek naar een coördinator educatie. In deze functie ben je pro-actief, want naast alleen maar coördineren, vind je het ook leuk om educatieve projecten op te zetten en workshops voor kinderen te bedenken én verder uit te werken. Interesse, klik op deze link voor meer informatie.

Misschien ook leuk…

UIT D’ OUDE DOOS.

UIT D’ OUDE DOOS.

EDES NIEUWSBLAD 1983/05 H.J. NIJENHUIS [VERZ. NIJDAM] PIJPROOKWEDSTRIJD In de grote zaal van hotel “Welgelegen”, nabij...

Vraag van de week.

Vraag van de week.

Dit is Villa Ebina aan de Lindelaan 46. Het huis heeft een heel bijzondere bouwstijl. Kan iemand iets meer vertellen...

Informatieavond Wildwal

Informatieavond Wildwal

In maart 2021 hebben verschillende historische verenigingen uit de gemeente Ede waaronder de Vereniging Oud Ede, bij...

X