Historisch Museum Ede. Vacatures voor Secretaris, Penningmeester en Coördinator Educatie.

21 oktober 2021

Het “ Historisch Museum Ede” (HME) stelt jaarlijks meerdere tentoonstellingen samen en ontwikkelt educatieve projecten. Dat wordt gedaan met een bestuur, een parttime medewerker en ruim 30 vrijwilligers.
HME is kernpartner bij Cultura Erfgoed, waarin diverse erfgoedinstellingen in Ede nauw samenwerken op het gebied van kennis delen, educatie en presentatie. Een speciale band hebben we met de Vereniging Oud Ede (VOE), de eigenaar van de collectie.

Wegens statutair aftreden zijn we op zoek naar een secretaris en penningmeester van het bestuur. Interesse, klik op deze link voor meer informatie.

Ook zijn we op zoek naar een coördinator educatie. In deze functie ben je pro-actief, want naast alleen maar coördineren, vind je het ook leuk om educatieve projecten op te zetten en workshops voor kinderen te bedenken én verder uit te werken. Interesse, klik op deze link voor meer informatie.

Misschien ook leuk…

De Veluwe, Eene wandeling

De Veluwe, Eene wandeling

Door O.G. Heldering & R.H. Graadt Jonckers   De Nederlands hervormde predikant Ds Heldering (1804 -...

Open Monumenten Dag 2023

Open Monumenten Dag 2023

Programma Open Monumenten Dag Vereniging Oud Ede , 9 september. Thema “Levend erfgoed”. De werkgroep monumenten van de...